Praha Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě
Praha Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice Rudolfovská 1817/2, České Budějovice telefon:+420 722 944 913 email:info@mielecentercb.cz po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00 mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz po - pá: 13:00 - 16:00, so: zavřeno mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz Kuchyňské studio - PŘIPRAVUJEME
Bratislava Hrachová 14/C, Bratislava telefon:+421 949 337 854 email:info@lightstyle.sk po - pá: 9:00 - 18:00 mimo otevírací dobu po domluvě
Praha Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
Praha Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
České Budějovice Rudolfovská 1817/2, České Budějovice telefon:+420 722 944 913 email:info@mielecentercb.cz po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. a 27.12. 10-17h, 28.12. 10-14h
České Budějovice Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz po - pá: 13:00 - 16:00, so: zavřeno mimo otevírací dobu po domluvě 20.12.- 1.1. ZAVŘENO
České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz Kuchyňské studio - PŘIPRAVUJEME
Bratislava Hrachová 14/C, Bratislava telefon:+421 949 337 854 email:info@lightstyle.sk po - pá: 9:00 - 18:00 mimo otevírací dobu po domluvě ZAVŘENO : 23.12.2024 - 6.1.2025
300 g hladké mouky 175 g másla 4 lžíce vody 500 g dýně 3 vejce 4 PL cukru 2 PL smetany šťáva z 1 pomeranče šťáva z 1/2 citronu půl ČL mleté skořice půl ČL mletého zázvoru 3 hřebíčky 1 žloutek
Postup přípravy
Nejdříve připravíme klasické křehké těsto. Studené máslo rozkrájíme na kostičky, zasypeme moukou a vodou. Zpracujeme rychle než se máslo úplně rozpustí. Uložíme na půl hodiny do lednice. V mezičase si upečeme dýni úplně doměkka, rozmixujeme tyčovým mixérem na kaši a necháme zchladnout. V míse si rozšleháme 3 vejce, smetanu, pomerančovou a citronovou šťávu, cukr a koření (hřebíček roztlučeme v hmoždíři). Koláčovou formu si vyložíme pečícím papírem. Těsto vyválíme a naplníme jím koláčovou formu, přebytečné okraje ořežeme, povrch pokryjeme pečícím papírem a zatížíme luštěninami nebo malými kamínky. Těsto z přebytečných okrajů znovu spojíme, vyválíme a vytvarujeme lístečky a nebo podle svého ozdobíme. Korpus pečeme 10 minut na 180°C. Těsto naplníme dýňovou směsí, pečeme prvních 30 minut na 160°C. Poté pokryjeme lístečky, které potřeme žloutkem. Dopečeme dalších 20 minut na 180°C. Necháme vychladnout v troubě s pootevřenými dvířky.
KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.
Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.
Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice