Praha Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě
Praha Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice Rudolfovská 1817/2, České Budějovice telefon:+420 722 944 913 email:info@mielecentercb.cz po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00 mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz po - pá: 13:00 - 16:00, so: zavřeno mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz Kuchyňské studio - PŘIPRAVUJEME
Bratislava Hrachová 14/C, Bratislava telefon:+421 949 337 854 email:info@lightstyle.sk po - pá: 9:00 - 18:00 mimo otevírací dobu po domluvě
Praha Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
Praha Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
České Budějovice Rudolfovská 1817/2, České Budějovice telefon:+420 722 944 913 email:info@mielecentercb.cz po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. a 27.12. 10-17h, 28.12. 10-14h
České Budějovice Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz po - pá: 13:00 - 16:00, so: zavřeno mimo otevírací dobu po domluvě 20.12.- 1.1. ZAVŘENO
České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz Kuchyňské studio - PŘIPRAVUJEME
Bratislava Hrachová 14/C, Bratislava telefon:+421 949 337 854 email:info@lightstyle.sk po - pá: 9:00 - 18:00 mimo otevírací dobu po domluvě ZAVŘENO : 23.12.2024 - 6.1.2025
280 g mrkve 7 vajec 70 g mouky 280 g mletých lískových ořechů 1 čajová lžička prášku do pečiva 200 g marcipánové pasty 1 čajová lžička mleté skořice 200 g cukru (100 g do těsta + 100 g na polevu) ¼ čajové lžičky soli 25 g vody 100 g meruňkového džemu 100 g mandlí na plátky 12 marcipánových mrkviček (na zdobení) Máslo (na vymazání) Mouku (na vysypání)
Postup přípravy
Troubu si předehřejeme na 170 °C. Vymažeme formu máslem. Mrkev umyjeme, ostrouháme a nastrouháme najemno a odložíme stranou. Rozklepneme vejce a oddělíme žloutky od bílků. V míse smícháme mouku, lískové ořechy a prášek do pečiva. Marcipán, žloutek a skořici umixujeme do hladka. Pomocí ručního šlehače nebo kuchyňského robotu vyšleháme bílky s cukrem a špetkou soli do pevné pěny. Poté postupně vmícháme marcipánovou směs. Pomalu přidáváme směs mouky a nastrouhanou mrkev. Těsto dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymazané dortové formy a pečeme asi 40 minut.Upečený korpus necháme zcela vychladnout. V mezičase opečeme plátky mandlí do zlatova. Nakrájené mandle vysypeme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme cca. 10 min. Vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.Do větší mísy prosejeme cukr, postupně přidáváme vodu a šleháme dohromady, dokud nevznikne hustá, ale stále tekutá poleva. Vychladlý korpus potřeme rovnoměrně nejdřív marmeládou a poté polevou. Ozdobte mrkvemi a mandlemi.
KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.
Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.
Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice