Praha Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě
Praha Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice Rudolfovská 1817/2, České Budějovice telefon:+420 722 944 913 email:info@mielecentercb.cz po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00 mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz po - pá: 13:00 - 16:00, so: zavřeno mimo otevírací dobu po domluvě
České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz Kuchyňské studio - PŘIPRAVUJEME
Bratislava Hrachová 14/C, Bratislava telefon:+421 949 337 854 email:info@lightstyle.sk po - pá: 9:00 - 18:00 mimo otevírací dobu po domluvě
Praha Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
Praha Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek telefon:+420 607 094 289 email:info@lightstyle.cz po - pá: 10:00 - 19:00, so: 11:00 - 16:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. 10-16h, 27. - 28.12. ZAVŘENO
České Budějovice Rudolfovská 1817/2, České Budějovice telefon:+420 722 944 913 email:info@mielecentercb.cz po - pá: 8:30 - 19:00, so: 10:00 - 14:00 mimo otevírací dobu po domluvě 23.12. a 27.12. 10-17h, 28.12. 10-14h
České Budějovice Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz po - pá: 13:00 - 16:00, so: zavřeno mimo otevírací dobu po domluvě 20.12.- 1.1. ZAVŘENO
České Budějovice telefon:+420 603 330 448 email:info@lightstyle.cz Kuchyňské studio - PŘIPRAVUJEME
Bratislava Hrachová 14/C, Bratislava telefon:+421 949 337 854 email:info@lightstyle.sk po - pá: 9:00 - 18:00 mimo otevírací dobu po domluvě ZAVŘENO : 23.12.2024 - 6.1.2025
Chřest: 500 g bílého chřestu 500 g zeleného chřestu sůl Salátová zálivka: 1 ČL medové hořčice 2 PL bílého vinného octa 1 PL oleje z dýňových semen sůl černý pepř z mlýnku 1 svazek rukoly 200 g cherry rajčat 40 g parmazánu
Postup přípravy
Oloupeme si bílý chřest a spodní dřevnatou čtvrtinu odkrojíme. Slupky umístíme do neděrované parní nádoby. Ze zeleného chřestu odkrojíme spodní třetinu. Předehřejeme si varný prostor.Bílý a zelený chřest šikmo rozdělíme na třetiny. Bílý chřest dáme do děrované parní nádoby a umístíme do varného prostoru. Neděrovanou parní nádobu se slupkami zasuneme pod ni. Vaříme podle uvedených údajů. Po 3–5 minutách vložíme zelený chřest vedle bílého a vaříme all dente podle uvedených údajů. Na salátovou zálivku si smícháme hořčici, ocet a olej. Osolíme a opepříme. Omyjeme rukolu a necháme dobře okapat. Koktejlová rajčata si podle velikosti rozpulíme nebo rozčtvrťte. Chřest po uvaření položíme na plochou mísu. K salátové zálivce přidáme dvě polévkové lžíce vývaru z chřestu a zálivkou pokapeme chřest. Rukolu a rajčata rozdíme na 4 talíře. Na ně položíme chřest a pokapeme salátovou zálivkou. Parmazán nakrájíme kráječem na sýr na jemné hobliny. Rozložíme na salát a podáváme vaření v páře, 100 °C.
KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.
Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.
Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.
PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice