603 330 448 | 725 930 950 | |
callcentrum@exkluzivnispotrebice.cz |
Vaření a pečení Vestavné trouby Miele Brand Store vestavné trouby Parní trouby
Užitečné informace o parních troubách Miele
Neomezený požitek
Příprava v páře v průběhu času Odkud se vlastně vzal nápad přípravy v páře? Počátky dnešní přípravy v páře pochází z Číny, kde je příprava pokrmů v páře již po tisíciletí nejdůležitější metodou: ve dvoustěnných nad sebou umístěných nádobách z bambusu byly potraviny připravovány odděleně od sebe a díky tomu šetrně a zdravě. Výhody tohoto zvláštního druhu přípravy byly ovšem v západním světě dlouho podceňovány. Miele rozvinulo tradici původní přípravy v páře a zkombinovalo ji s inovativními nápady a technologiemi. S parní troubou Miele si zajistíte skvělý způsob vaření ve vlastní kuchyni a budete profitovat z mnoha výhod. Užijte si komfortní a zdravé vaření a neuvěřitelný chuťový zážitek. |
Nejlepší know-how Na podzim roku 2016 byla vyrobena miliontá parní trouba Miele. S tímto číslem je spojen úspěšný příběh, neboť ještě před 20 lety byly parní trouby v domácnostech spíše vzácností. Teprve Miele pomohlo tomuto výrobku prorazit – díky tomu Vám můžeme dnes nabídnout nejširší sortiment parních trub a kombinovaných přístrojů. |
Plus pro vaše zdraví
Vědecky potvrzeno Vědci z renomovaných univerzit Gießen a Koblenz/Landau doložili svými výzkumy cenné výhody přípravy v páře oproti běžným metodám – pro garantovaně více živin ve Vašem pokrmu. |
Více vitamínů pro každý den Sotva nějaký jiný vitamín má tolik důležitých funkcí jako vitamín C, neboť přispívá mimo jiné k optimální funkci Vašeho imunitního systému. Připravíte-li zeleninu v parní troubě Miele, zůstane zachována velká část vitamínů – na rozdíl od běžného vaření ve vodě: paprika z parní trouby obsahuje o 25% více vitamínu C a brokolice dokonce o 50% více. |
Stejně tak zdravé jako syrové Pokud se ovoce a zelenina konzumují v syrovém stavu, dostává tělo obzvláště hodně vitamínů a minerálů. Pomocí parní trouby Miele můžete potraviny vařit a zachovat jejich důležité živiny – neboť paprika připravená v páře obsahuje stejně tolik živin jako syrová paprika. Pro srovnání: paprika uvařená ve vodě má až o 45% méně živin. |
4násobně přesvědčivé Vzhled, vůně, chuť a konzistence: čtyři kritéria, která jsou pro kvalitu požitku ze všech pokrmů rozhodující. V laboratorních testech byla tato kritéria hodnocena podle vědeckého bodového systému s více než jednoznačným výsledkem: příprava v páře je nejchutnější a nejzdravější způsob, kterým můžete připravovat potraviny, nezáleží na tom, zda jsou čerstvé nebo mražené. Také ryby si zachovají v páře svou strukturu, vzhled a nezaměnitelnou chuť – výrazný znak pro senzorickou převahu našich parních trub. |
Rozmanité velikosti
Perfektně integrovaná do Vaší kuchyně Začleňte svou parní troubu přímo do designu kuchyně a zajistěte tak jednotný celkový vzhled. Náš vestavný přístroj se hodí díky jeho praktické výšce 45cm a dostatečné šířce 60cm ideálně do běžných skříňových výklenků, tak můžete přístroj umístit flexibilně. |
Ideální pro méně prostoru Nabízí vaše kuchyně málo místa pro vestavbu dalšího přístroje? Žádný problém – volně stojící parní trouba Miele má šířku pouze 50 cm a lze ji umístit na kuchyňskou pracovní desku – s komfortní výškou 37cm pro optimální pohodlí při obsluze. |
Příprava pod tlakem Tlaková parní trouba Miele má šířku 60cm a výšku 38cm a lze ji zabudovat do různých kuchyňských konceptů. Můžete s ní připravovat pokrmy podle přání bez tlaku až do 100°C nebo s tlakem v teplotním rozsahu od 101°C do 120°C. Při přípravě pod tlakem můžete na rozdíl od beztlakové přípravy v páře uspořit až 50% času. |
Inovativní a promyšlené
DualSteam V rámci inovačního vývoje je nová technologie DualSteam použita ve všech parních troubách Miele s výškou 45 cm. Díky výkonnému vyvíječi páry (3,3 kW) se ohřevný prostor rychle ohřívá, takže můžete po krátké době vložit pokrmy do parní trouby. Díky speciálnímu umístění a orientaci dvou parních trysek DualSteam proudí pára vysokou rychlostí do ohřevného prostoru a velice rovnoměrně a rychle je rozváděna kolem varných nádob – vaše pokrmy se tak připravují rovnoměrně: pro tu nejlepší chuť. |
MonoSteam Nejlepší technologie pro menší ohřevné prostory: speciálně pro požadavky našich volně stojících parních trub vyvinutých pro úsporu místa, zajišťuje MonoSteam co nejlepší chuťový zážitek. Vyvíječ páry se nachází u této technologie v nádobě na vodu – pára je rychle přiváděna do ohřevného prostoru parní tryskou. Tím získáte i v malém provedení optimálně připravené pokrmy. |
PowerSteam První parní technologie stále ještě nadchne, i po 35 letech, rychlým vyvíjením páry. Přístroj je díky účinnému vyvíječi páry o výkonu 5,0kW rozehřátý extrémně rychle. Další výhoda: vaření pod tlakem až do 120°C vede k nejkratším časům přípravy, které můžete docílit při přípravě v páře. Pokrmy jsou připraveny obratem ruky, a to rovnoměrně a profesionálně. |
KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.
Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.
Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.
Dobrý den, i dnes jsme tu pro Vás až do 23 hod !!! Poraďte se s námi, prozvoňte nebo napište sms: 603 330 448